1. ročník volejbalového turnaje o pohár starostky města Hrádek

V sobotu 28.9.2019 se na hřišti u Krajana uskutečnil 1. ročník volejbalového turnaje o pohár starostky města Hrádek, který pořádala TJ Hrádek ve spolupráci s městem Hrádek.

Turnaji předcházela spousta práce, především s vybudováním druhého hřiště. S jeho výstavbou pomohlo město a většinu práce odvedli, ve svém volném čase, členové hrádeckého volejbalu.

Ke sportovnímu klání nastoupilo 9 amatérských týmů: Příkosice A, Příkosice B, Hrádek A, Hrádek B, Beach Boys Mirošov, Drvel, PTT, Mrazíci, Pozdní sběr. Všechny hráče přivítala starostka města Marcela Sobotková, která se také ujala role rozhodčí prvního zápasu. Týmy byly rozděleny do dvou skupin. V jednotlivých skupinách se hrálo systémem “každý s každým”. Potom následoval hlavní pavouk a pavouk útěchy.

Vítězem turnaje se stal tým Beach Boys Mirošov, druhé místo vybojoval tým Pozdní sběr, třetí místo obsadil tým Hrádek A.

Celý turnaj doprovázelo proměnlivé počasí, kdy se sluníčko střídalo s lehkým deštěm a větrem.

I přes to se turnaj vydařil a všichni zúčastnění si užili krásný sportovní den. 
Další volejbalový turnaj se uskuteční v květnu 2020, a to již 5. ročník “hrádecké smeče”. Další ročník turnaje o pohár starostky města Hrádek se uskuteční v září 2020.

Všem, kteří se na přípravě a chodu turnaje podíleli děkujeme za dobře odvedenou práci, a všem zúčastněným hráčům za sportovní výkony a skvělou atmosféru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>