V sobotu se uskutečnil turnaj v badmintonu pro neregistrované

Výsledná tabulka v turnaj badmintonu 13.4.2019
Výsledná tabulka v turnaj badmintonu 13.4.2019

V sobotu 13.4.2019 se v tělocvičně hrádecké ZŠ konal již tradiční velikonoční turnaj v badmintonu.

Turnaj byl rozdělen na žákovskou kategorii a kategorii dospělých. Žákovská kategorie začínala úvodními dvouhrami od 9:00 hod.

Hrací systém byl zvolen vzhledem k sedmi přihlášeným účastníkům jako každý s každým na dva vítězné sety do 21 s podmínkou, že set musí skončit o dva vítězné míče.

Hned na úvod na sebe narazili jedni z hlavních favoritů – na minulém turnaji třetí Martin Michálek a obhájkyně zlata z minulého turnaje Denisa Krákorová. Zápas skončil vítězně pro Denisu Krákorovou v poměru 15:11 a to v obou setech.

Jeden z dalších favoritů na zlato – Filip Perlinger si v úvodním duelu poradil poměrně snadno s Alicí Soubustovou, která je ale nováčkem na našem turnaji a bylo pro ni důležité nasbírat zejména první turnajové zkušenosti.

Další novou tváří na našem turnaji byla Adéla Hanzlíková, která zaujala svým sportovním nasazením v zápase, přesto ve svém úvodním duelu podlehla Elen Hrdličkové, která zúročila své větší turnajové zkušenosti.

Ve svém druhém vystoupení však Adéla potrápila dokonce hlavní favoritku turnaje Denisu Krákorovou, kdy vyhrála první set a o vydřeném vítězství Denisy rozhodl až třetí set.

Konečné pořadí dopadlo stejně jako na minulém turnaji, kdy zlato obhájila Denisa Krákorová, stříbro bral Filip Perlinger a bronz Martin Michálek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>