Přijďte se podívat na volejbalové klání

4. ročník volejbalového turnaje neregistrovaných „HRÁDECKÁ SMEČ“ (doufám, že po nás také někdo nebude chtít změnu názvu turnaje) se uskuteční dne 25.5.2019. Zahájení turnaje je posunuto již na 11 h a potrvá celý den. Pro všechny hráče i diváky bude k dispozici občerstvení.

Rok od roku se zájem o tuto velmi pěknou akci zvětšuje. Letos se nám dokonce přihlásil tak velký počet týmů, že jsme byli nuceni několik družstev odmítnout, protože na hřišti u Krajana máme, bohužel, k dispozici jen jedno hřiště, na kterém se dá turnaj odehrát.

Měli jsme snahu narychlo vybudovat druhé hřiště (na plochu bývalého házenkářského hřiště by se vešla 3 taková hřiště vhodná pro volejbal, nohejbal, atd.), ale to nebylo možné zvládnout. Prostředí tohoto hřiště máme velmi rádi a veškerou údržbu, opravy a zvelebování chodíme dělat ve svém volném čase a na své vlastní náklady. Z tohoto důvodu nejde vše tak, jak bychom si představovali. Doufáme, že se TJ podaří získat alespoň nějaký malý příspěvek nebo dotaci, aby bylo možné pro další ročník turnaje dodělat druhé hřiště a vylepšit zázemí. To by znamenalo, že se příštího volejbalového turnaje bude moci zúčastnit až 16 družstev. Rovněž by to znamenalo lepší využití hřiště pro další oddíly TJ, pro pionýrské oddíly a ostatní hrádecké sportovce.

Věříme, že tak jako v minulých letech nám i letos bude nakloněno počasí a užijeme si hezký den.

Za oddíl volejbalu L. Krajíčková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>