Společné prohlášení sdružení nezávislých kandidátů Srdcem pro Hrádek a Pro Hrádečáky

Chtěli bychom tímto požádat občany našeho města, kteří stejně jako my vnímají, že je potřeba změna ve vedení našeho města, zda by nám podepsali petice pro naše sdružení nezávislých kandidátů.

Bez těchto petic by se naše sdružení nezávislých kandidátů Srdcem pro Hrádek a Pro Hrádečáky nemohlo účastnit podzimních voleb do zastupitelstva města. Potřebujeme minimálně 191 podpisů občanů našeho města, kteří zde mají trvalé bydliště a v den voleb jim musí být 18 let.

Pokud byste byli ochotni nás podpořit svým podpisem, napište do komentáře pod článek den a čas, kde bychom se mohli sejít a my za Vámi rádi přijdeme. Pokud byste chtěli přijít Vy za námi, tak se zastavte u Zmrzlinového domečku (https://mapy.cz/s/kocudesena), kde bude možné petice podepsat.

Vzhledem k tomu, že se obě sdružení předem dohodla na spolupráci, bude mít každý u sebe obě petice pro obě sdružení.

Věříme, že jsme Vás za poslední čtyři roky informovali o všem, co nám na stávajícím vedení města vadí a co vše bychom chtěli změnit. Pokud máte podobné smýšlení jako my, tak budeme velmi rádi pokud nás podpoříte Vaším podpisem v naší petici a na podzim svůj postoj vyjádříte hlasovacím lístkem. Volby do zastupitelstva se uskuteční 23. a 24. 9. 2022.

Za sdružení nezávislých kandidátů Srdcem pro Hrádek Mgr. David Redl a za sdružení nezávislých kandidátů Pro Hrádečáky Petr Franta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>