Se zastávkou “Chylická” (u lesíka) je to nahnuté…

Na zasedání zastupitelstva dne 21. 2. 2019 informovala paní starostka o tom, že se plánuje zrušení zastávky „Chylice“ (u lesíka) po otevření obchvatu. Toto rozhodnutí se nelíbí některým zastupitelům, kteří to také paní starostce sdělili. Na základě těchto připomínek přislíbila paní starostka, že se o zastávce ještě bude jednat.

Pokud chcete vědět, jak to se zastávkou “Chylice” bude, můžete se obrátit na Městský úřad v Hrádku nebo přijít na následující jednání zastupitelstva, které se bude konat 25. 4. 2019 od 17:00 v budově městského úřadu.

Kontakt – obchvat: Miroslava Mrázková
tel.: +420 371787303
e-mail: pokladna@mestohradek.cz

Starostka: Mgr. Marcela Sobotková
tel.: +420 602413958
e-mail: starosta@mestohradek.cz

Aktualizováno 8.3.2019 – Informace z městského úřadu: http://www.mestohradek-ro.cz/assets/File.ashx?id_org=4730&id_dokumenty=61385

Aktualizováno 10.5.2019 – Kontakty městského úřadu: http://www.mestohradek-ro.cz/kontakt/os-10/p1=205

3 komentáře na “Se zastávkou “Chylická” (u lesíka) je to nahnuté…”

  • Lucie napsal(a):

    Dobrý den, můj názor je že zastávka Chylice by měla zůstat, už jenom z důvodu toho že ji lidé často používají. Je výhodná pro starší lidi protože nemusí chodit daleko, a mají to blíže k domovu.
    Ano možná to některé lidi řídící automobil zdržuje když tam zastaví autobus ale myslím si že není problém na 5min zastavit a počkat si. Takže můj názor zní NECHAT ZASTÁVKU CHYLICE….

    • petrf napsal(a):

      Děkuji za Váš názor. Napište tento názor na adresy uvedené v článku, protože je potřeba, aby se na “městě” dozvěděli o potřebách občanů. Já jsem již svůj názor sdělil (máme na to stejný pohled).

  • Kudrnka napsal(a):

    Zdravím, přikláním se k předchozím názorům, umístění zastávky je pro mnohé občany vyhovující a proto by měla být ZASTÁVKA CHYLICE ZACHOVÁNA….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>