Video: Reakce předsedy TJ na prohlášení města

Nejde to jinak, Město Hrádek napsalo prohlášení k finanční podpoře sportu směrem k TJ, kterou schválili, ale doposud neposlali. Takže moje reakce je zde, dejte mi prosím 30 minut vašeho času a poslechněte si video do samotného konce a pokud cítíte, že se děje něco co nemá, sdílejte prosím všem známým.

Tohle není můj boj, ale je to pomsta radních za činnost kontrolního výboru, nebo snaha o zisk lukrativních pozemků. A nebo oboje. A TJ samozřejmě tento jejich mocenský nátlak nemůže ustát. Ale dochází k prodeji areálu. Budu mluvit asi za všechny členy TJ, my areál máme rádi a rozhodnutí valné hromady TJ bylo přijato, protože jsme k němu byly donuceni. Ale bolí nás to všechny.

Mimochodem, po nás chtějí žádost, kterou mají, ale kiosek dostane člověk, který ani nereagoval na výběrové řízení zasláním žádosti. Dotyčné byl zřejmě vnucen, když chybí žádost. Od nového nájemce totiž žádost nemají, dají mu vše za 1,- Kč a město ještě nájemci pro jistotu zadarmo vyrobí i reklamy.

Takže někdo musí dodávat žádosti podle toho jak si město pískne a někde nemusí mít žádost žádnou. Asi je to opravdu o kamarádství. Zvláštní. 
A zdroj informace? Včera jsem mluvil s místostarostou a ten mi řekl, že žádná žádost od nájemce kiosku není ani písemná, ani elektronická. Prý vše vyjednal ústně. Super!!

David Redl, zastupitel a předseda TJ

Reakce předsedy TJ Hrádek

Vyjádření města k dotacím pro sport: http://www.mestohradek-ro.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=4730&id=62260&p1=1413

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>